ANBEFALINGER

"Mit navn er Signe og jeg er 21 år gammel.

Jeg blev i starten af september måned smittet med Corona, og jeg var virkelig dårlig i det meste af en uge. Feber, hovedpine og rigtig ondt i kroppen. Det var som en rigtig slem influenza. Derudover mistede jeg min smagssans og lugtesans fuldstændig.

De næste uger efter slæbte sig afsted. Jeg var fuldstændig udmattet. Jeg sov 12 timer om natten og kunne sagtens sove 3-4 timer om dagen også. Jeg havde ingen energi og havde det bedst i min seng.

Så kontaktede jeg Dorte fra Klinik Ringsing hun lavet et forslag til en vitamin pakke til mig, for at booste mit immunforsvar og min energi.

Allerede efter 14 dage kunne jeg virkelig mærke forskel i min hverdag. Jeg fik meget mere overskud, føler mig stærk, og humøret vendte tilbage. Langsomt er min smags- og lugtesans også kommet tilbage. Jeg er nu næsten tilbage på mit energiniveau som før Corona.

Hvis du også bliver ramt af sygdom så kan jeg kun anbefale dig at kontakte Dorte fra Klinik Ringsing, så du kan få boostet dit energiniveau og immunforsvar."

- Signe

"5 store stjerner herfra! Dorte er super dygtig til sit arbejde og jeg har fået behandlingerne akupunktur, laser, massage og infrarød varmetæppe og det hele var super til alle mine problem områder. Jeg forsætter med og komme hos Dorte!"

- Mai Olsen

"Jeg havde gået med hold i nakken i +14 dage, kunne dårligt redde mit hår for smerter. Både varmepude og hjemme-massage var afprøvet flere gange, men lige lidt hjalp det. Jeg fik én behandling hos Dorte med laser og massage, og allerede dagen efter var smerterne væk. Det var tilmed muligt på en søndag at få fremrykket tiden 2 dage."

- Line Sembach

"Helt igennem professionelt. 5 stjerner!"

Patrich Johansen 

Se flere anmeldelser på vores Facebookside,

du finder et link nederest på siden.  

KONTAKT

Klinik Ringsing v/ Kropsterapeut Dorte Viggers Ringsing 

Vadebrovej 34, Nagelsti 

4891 Toreby 

Telefon: +45 61 75 76 32 

ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag kl. 08:00 til 16:00

(Onsdag til kl. 18:00)

Ønskes andre tider så spørg.

 Copyright 2019 Amalie Møller - All rights reserved

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon