top of page

Anbefalinger - Se hvad vores kunder siger om behandling, livsstilsforløb, sund livsstil og meget mere

Her finder du anmeldelser, fra nogle af vores kunder, af vores sundhedsrådgivning og vores alternative behandlinger. Vi takker vores kunder for udtalelser og deltagelse på Facebook, på mails og i videoer   

Merete

Merete har haft store udfordringer i et år med hælespore . Laserterapi og Akupunktur hos klinik Ringsing har hjulpet Merete med at kunne bruge sin fod igen uden smerter.

Charlotte Jørgensen
IMG_FE923477DCCA-1.jpeg
Mai Olsen

"5 store stjerner herfra! Dorte er super dygtig til sit arbejde og jeg har fået behandlingerne akupunktur, laser, massage og infrarød varmetæppe og det hele var super til alle mine problem områder. Jeg forsætter med og komme hos Dorte!"

Line Sembach

"Jeg havde gået med hold i nakken i +14 dage, kunne dårligt redde mit hår for smerter. Både varmepude og hjemme-massage var afprøvet flere gange, men lige lidt hjalp det. Jeg fik én behandling hos Dorte med laser og massage, og allerede dagen efter var smerterne væk. Det var tilmed muligt på en søndag at få fremrykket tiden 2 dage."

Loui

Loui har haft børneeksem siden han blev 2 år. Laserterapi og sundhedsforløb med kostomlægning hos klinik Ringsing har hjulpet Loui så han nu er uden eksem.

Hør hvad behandling af øjensygdommen AMD med Akupunktur har gjort for min patient. 

"S"

“En hilsen fra mig med tak til Dorte for dette sundheds forløb der helt sikkert har givet mig inspiration og motivation til at ændre min kost endnu mere.

Dorte har været god til at komme hele vejen rundt med fokus på de basale ting der skal til for at vi rykker os, ligeså at komme med forslag og ideer, når man gik i stå.

Alt i alt et super godt forløb der helt sikkert har givet mig et boost og kan anbefale andre. 

"J"

“ At jeg har gennemført et sundhedforløb hos Dorte, er et valg
jeg aldrig vil fortryde." 
Jeg har i den grad fået en bred viden og indsigt i krop, sind og levemåde. Min oplevelse er, at Dorte er sindsyg dygtig til at motivere, informere, møde den person som du er hvor du er, og give plads til hele dig.

Dorte’s passion for sundhed generelt stråler ud af hende.

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos klinik Ringsing.

Anette

Anette har deltaget på vores Sund Livsstilsforløb med fokus på Antiinflammatorisk kost. Se hvad hun fik ud af at deltage. 

"Jeg kom med et for højt blodtryk 195/100 og ønske om vægttab og har nu et blodtryk på 120/78 og et vægttab på over 3 kg."

Sanne

Sanne har også deltaget på vores Sund Livsstilsforløb med fokus på Antiinflammatorisk kost. Se hvad hun fik ud af at deltage. 

Tina har også deltaget på vores Sund Livsstilsforløb med fokus på Antiinflammatorisk kost. Se hvad hun fik ud af at deltage. 

Dorte

D. 6. januar startede jeg min livsstilsændring med et besøg hos Klinik Ringsing. Diabetes 2, forhøjet blodtryk og overvægt kunne ikke følges ad længere. Jeg fik 8 tabletter dagligt og det antal ville jeg gerne have ned sammen med vægten. Slidgigt i hoften har ikke gjort det muligt for mig at komme i motionscenter, så nu skulle jeg prøve om Dorte kunne hjælpe mig. Jeg har fået grøntsager ind i min kost og tænker rigtig meget over hvad jeg spiser og drikker. Tallerken modellen som Dorte præsenterede mig for virker rigtig godt for mig. Så idag er jeg 12 kg lettere, er gået 8 tabletter ned om dagen og meget gladere. Når jeg åbner tøj skabet, så er det ligesom at få nyt tøj, for det hele passer igen. 12 kg på 6 måneder er måske ikke meget, men det har passet mig fint med det tempo - langsomt og sikkert. Men mit vægttab har gjort at jeg nu kan gå lidt længere ture uden de stærke smerter fra før og det er fantastisk. Tak til Dorte for at få mig igang. Du gav mig nøglen til min livsstilsændring og hjalp med gode råd jeg kunne bruge. At kalde det for livsstilsændring og ikke slankekur har gjort det lidt sjovere og ikke så “fy”  agtigt. 

 

Jeg kan varmt anbefale et besøg hos Klinik Ringsing.

219301416_512139353385586_1315056151682481768_n.jpg
"A"

Nå så må jeg til det, 10 uger er gået og det er mega vildt og lidt grænseoverskridende at skulle skrive det her til jer, men når jeg kan, ja så kan du også. Derfor har jeg valgt at dele ud af min historie og mit resultat indtil videre, som jeg har opnået i samarbejde med Dorte som min personlige terapeut, for at komme rigtigt i gang på den sunde måde og for at komme langt og i mål. Jeg har prøvet meget i mit liv alt lige fra pulver til ja det kender i nok uden at opnå et resultat, der skulle ligesom noget andet til og helt klart det med, at jeg må spise rigtig mad og personlig sparring hver uge giver mig tryghed i at jeg gør det rigtige og lysten til at leve sundt er bare i top. Dorte er der bare hele tiden når jeg lige har brug for hjælp og støtte.

Det er da det bedste jeg længe har gjort, tak Dorte for at du åbnede mine øjne.

Jeg er i igang med personligt  1:1 vægttabsforløb på Klinik Ringsing.

Jeg har tabt nu 14 kg og 10 kg af dem er ren fedt og så er der røget 50 cm det er jo helt vildt.

Syns det er et super godt forløb med lækker inspiration og rigtig god kommunikation frem og tilbage tak for det.

Har det så skønt i min krop, og har ikke ondt nogen steder som jeg havde før jeg startede, så skønt.

Dejligt du altid kun er et opkald el en besked væk.

Og så en lækker e-bog det har været helt perfekt.

De bedste anbefalinger fra mig,  jeg fortsætter det gode arbejde og blir holdt i kort snor med personlig vejledning og vejning en gang om ugen fremover på Klinik Ringsing.

(OBS det her forløb er tilpasset denne kvinde, der findes flere muligheder spørg altid og sammen finder vi den løsning der passer til dig ).

Skærmbillede 2021-11-09 kl. 10.15.04.png
Skærmbillede 2021-11-09 kl. 10.14.44.png
Anonym

Jeg er mega stolt at denne søde pige og hendes familie. Hendes 3 måneders sundhedsforløb hos mig er nu slut og hun har fået det smukkeste resultat, der har været opture og nedture på vejen - men alt i alt så er hun på rette vej. 

Denne her søde pige på 10 år har hele sit liv haft eksem, astma og allergi dvs. i 10 år. Nu har hendes forældre besluttet sig for, at prøve en holistisk og naturlig behandling af og til deres datter, som i gennem åren har prøvet ALT det som de forskellige læger har givet hende.

OBS. Her er der kun gået 5 uger i et sundhedsforløbet - FRA SYG TIL RASK.

Skærmbillede 2021-11-09 kl. 10.02.49.png

Denne her lille dreng på 2,3 år har hele sit liv haft Eksem, men nu har hans mor og far beslutte sig for at prøve en holistisk og naturlig behandling af og til deres dreng, som har prøvet ALT det som de forskellige læger/hudlæger har givet ham.

Her kan vi allerede se en forskel efter den første uge, med den nye sundhedsplan, som er udarbejde personligt til deres lille dreng.

Skærmbillede 2021-11-09 kl. 10.06.32.png
Anonym

Denne her seje unge mand på 19 år har hele sit liv haft Eksem, men nu har han og hans mor og far beslutte sig for at prøve en holistisk og naturlig behandling af.

Han har igennem mange år prøvet ALT det som de forskellige læger har foreslået.

Men for 5 uger siden startede han i et sundhedsforløb - FRA SYG TIL RASK og det har allerede givet det først store resultat.

Prøv lige at se hvor flot hans hud allerede er blevet.

Skærmbillede 2021-11-09 kl. 10.08.38.png
Skærmbillede 2021-11-09 kl. 10.08.46.png

Allerførst tak for 4 super inspirerende uger. Det har været begyndelsen på vores nye rejse til et sundere liv. Aldrig har vi da købt så mange grøntsager, kål og andet lækkert i grøntafdelingen og lavet så mange skønne nye retter, det har givet os så meget godt. For os begge har det givet fornyet energi og bedre søvn og for mig har det givet mig en ro i min krop, som jeg ikke har haft længe. Min mand har på 4 uger tabt sig 10 kg. Og jeg har tabt mig 5,8 kg og 21 cm. Vi fortsætter helt sikkert vores nye livsstil, til vi når vores mål.

"M"

Jeg er en kvinde midt i 30'erne.

Som tilbage i december 2020, 6 uger henne i min graviditet havde døjet gennem flere uger med voldsom kvalme gennem hele dagen, men især om aftenen når jeg lagde mig ned for at slappe af (men jeg kastede ikke op på noget tidspunkt).

Efter 3 gange akupunktur hos Dorte, forsvandt den voldsomme kvalme.

I april 2021, 26 uger henne i min graviditet havde jeg gennem flere uger døjet med ømhed og uro i mine ben, især læggen om aften når jeg lagde mig på sofaen for at slappe af og om natten, nogen gang gik mine ben også i krampe løbet natten.

Pt. er jeg i gang med et massage forløb på Klinik Ringsing, Samt er begyndt hver dag efter aftensmaden at smøre mine ben med en creme, som Dorte har anbefalet.

Nu føler jeg kun lidt ømhed og uro nogle enkelte aftener og nætter, så jeg håber et par gange massage mere samt cremen kan holde det nede.

Jeg meldte mig til et 4-ugers forløb hos Dorte Viggers Ringsing - både for at tabe mig og spise sundere, men bestemt også for at gøre noget godt for min krop ved at spise anti-inflammatorisk.

Jeg kan på det varmeste anbefale forløbet til andre, og det har betydet rigtig meget, at Dorte har været så meget inde over med masser af inspiration, både gennem sin e-bog, gode råd, fine videoer, zoom-møde og ikke mindst Facebook-gruppen med alle de øvrige deltageres fine madbilleder!

Dorte er hele tiden med på sidelinien og kun et opkald eller en besked væk. Hun svarer altid meget hurtigt, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Jeg tabte mig i starten og mærkede allerede efter den første uge, som noget af det vigtigste for mig, at jeg kunne tage mindre smertestillende medicin! 

Vægttabet gik lidt i stå, men jeg ved nu hvordan og hvad jeg skal gøre for at komme videre. Har tabt 2,5 kg og i alt 12 cm.

Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad jeg spiser, men kæmper dog stadig med sukkertrolden, især om aftenen. 

Tallerkenmodellen er et rigtig godt redskab, hvilket gør det meget nemt at følge.

Jeg elsker den grønne drik, og kan mærke, at den er rigtig GO for mig, så den fortsætter jeg helt sikkert med.

Så alt i alt vil jeg tage ændringen af mine spisevaner med mig fremover og ved, at jeg allerede også har inspireret flere andre ved at ændre min egen kost.

"D"

Jeg er en mand der snart fylder 70 år og har i mange år lidt af irriteret tyktarm. Følgerne viser sig kort fortalt i at jeg har følt mig oppustet og har været nødt til at gå på toilettet mange gange i løbet af en dag og følte ofte at jeg ikke var tømt ud. Har altid vågnet om morgen ved at maven var hård og behovet for at gå på toilettet var det først der trængte sig på. Jeg har samtidigt håbet på at det lille hus var fri, fordi smerterne ikke var til at holde ud.

Min kone introducerede mig for Dorte Ringsing i efteråret og efter at have fortalt hende mine problemer, har jeg fået lavet laboratorietest og sundhedsrådgivning, på KLINIK RINGSING.  Jeg indvilligede ligeledes i at prøve at spise og leve efter Dortes anvisninger i en periode på 3 mdr. Jeg er skeptisk af natur, men jeg ville give det en chance, da jeg ikke selv har kunnet få styr på min irriteret tyktarm. Det skulle prøves. Jeg og min kone har spist Dortes anvisninger i snart 9 uger og jeg kan tydeligt mærke at det har hjulpet. Nu er besøgene på det lille hus faldet til 2 eller 3 (med normal afføring) og jeg føler sjældent at jeg er oppustet. Det lugter ikke så meget mere som det har gjort til stor glæde for mig og ikke mindst min kone). Jeg er glad for at det har hjulpet mig. Jeg vil selvfølgeligt forsætte med at spise på denne måde resten af mit liv. Jeg vil også prøve en gang imellem at spise noget andet for at se hvordan min mave vil reagere på det.

Det hjælper at lave en dagbog, hvor man noterer hvad man har spist. På den måde får man styr på den mad, man kan tåle og ikke tåle.

Nu føler jeg at jeg er i gang med at få styr på min irriterende skavank, og håber med tiden at det bliver mig der bestemmer hvordan min mave skal have det og ikke omvendt.

Udover det har jeg på det sidste lidt at slidgigt i mine storetæer og i en af min hofter. Dette har den livsstil tydeligvis også hjulpet på. Nu har jeg ikke ondt mere.

Til sidst vil jeg tilføje at jeg også har tabt mig ca. 5 kg. i løbet af denne periode.

Jeg har lige afslutte mit 1:1 personling sundhedsforløb med fokus på mit for højt kolesteroltal og vægttab.

Det er kommet nye vaner og ændring af tankegang omkring måltider.

Jeg er tilfreds med mit resultat på - 9,2 kg på 4 uger, og mit kolesterol er bliver normal igen (på bare 3 måneder). Derudover er der sket en masse med mit velbefindende. Meget få gang har jeg haft lyst til at synde.

Jeg er mæt mellem mine måltider. Og har ikke behov for kage, chokokugler og is. Jeg har simpelthen ikke turde hvis jeg gjorde ville det være for nemt for mig bare liiiiige at tage...

Min oppustethed er næsten helt forsvundet. Jeg har mere energi og min udholdenhed til træning er bedre.

Jeg kan se og mærke en forbedring på hele 36 cm er der røget.

Vægttab - 9,2 kg

BMI - 3,2

KropsFedt - 7,3,kg

Muskler + 1,7 kg.

Kolesterol tal er blevet normale igen.

Mit mål er at fortsætte en måned ad gangen og gøre status herefter. 

Jeg er så glad for at jeg fik tilmeldt mig 1:1 sundhedsforløbet og kom igang.

Kan helt klart anbefal forløbet til andre som gerne vil sætte ind på det sunde vægttab og gå fra syg til rask.

Skærmbillede 2021-11-09 kl. 10.25.02.png
Susanna

Jeg er en kvinde på 63 år. Jeg har det meste af mit voksenliv været overvægtig/svært overvægtig. Det er 2 gange lykkedes mig at komme i nærheden af normalvægt i løbet af de sidste 20 år. Desværre har det ikke været muligt for mig at holde vægten nede.

21. Okt. 2020 startede jeg på et 8 ugers forløb hos Dorte - Antiinflammatorisk kost & livsstil. Jeg ændrede min kost og stoppede ligeledes med alt det søde. Det faldt mig lettere end jeg havde regnet med.

Ligeledes var der god støtte at hente hos Dorte og de andre på holdet. Da forløbet var slut, havde jeg tabt godt 5 kg. 

22. februar startede jeg så et 4 ugers online forløb hos Dorte - Fokus på vægttab med sund Fedtforbrændende kost. Det har også været et godt forløb med lidt op og ned ture. Heldigvis er Dorte en god livline.

Jeg har ikke følt sult under forløbet og det er nemt at finde ud af, hvad man må og ikke må. Så det har været tilpas firkantet for mig. 

Lysten til søde sager er ikke helt væk, men den er blevet meget mindre. På de 4 uger har jeg tabt 5,7 kg. heraf 2,8 kg fedt. Så det er jeg rigtig godt tilfreds med.

Så vægttab i alt er på 10,7 kg ... til trods for lav Stofskifte som jeg også lider af.

Jeg er ikke nede på min idealvægt endnu, men det kommer jeg.

Hvis du, som jeg, har prøvet at tabe dig med diverse kure uden held, så vil jeg anbefale dig det 4 ugers forløb / eller 8 ugers forløb hos Dorte med sund fedtforbrændings kost.

Skærmbillede 2021-11-09 kl. 10.28.18.png
Anni

Sådan! For et 1/2 år siden starte Anni i et sundhedsforløb her på Klinik Ringsing. Fokus skulle være på et sundt og stabilt vægttab og nu har Anni tabt sig 10 kg - og ja så må man gerne være super glad. 

264069976_2684894404989026_6420750192828908496_n.jpg
263331402_938517877103154_3421460312669448377_n.jpg
274707736_1162544001219493_2421792794680917046_n.jpg
273999154_255683633422504_6167857947492787629_n.jpg
Thea
Skærmbillede 2022-03-10 kl. 12.13.51.png

Et super godt forløb. Min udfordring var en betændt hud på kinderne og kløe. Betændelsen er opstået efter brug af mundbind, lidt stress og mad. Det er der nu rette op på ved test og vejledning fra Dorte via vitaminer og mad. Ingen laktose, gluten og en masse grøntsager. Idag er min hud næsten fri fra betændelse på kinderne. Jeg har få urenheder tilbage. Nu skal huden på kinder havde lov at hele op igen, da der nu er ar og lidt rødme. Jeg forsætter med mad uden gluten og laktose. En sidegevinst er at jeg har tabt 5 kg under forløbet.

Jeanette
IMG_85E7F3A2D29F-1.jpeg
Gitte
281827006_1050133322547916_390487086325156683_n.jpg
284125475_994968457854404_7320111356988768432_n.jpg
Anonym
IMG_5125_edited.jpg
Anonym

Kvinde på 52 år som har fået det skønnest resultat her 7 uge efter starte på hendes sundhedsrejse.

"Jeg er holdt op med at ryge, jeg kan også tydeligt mærke at jeg er kommet i overgangs alderen. Svedeture, træthed og ondt i alle led.
Jeg har nogle tarmproblemer som gør at jeg ikke kan producere B12, så kosten vil gøre noget ekstra godt for mine tarme.

Jeg har længe tænkt på at jeg skulle gøre noget ved min vægt, men mangler ligesom nogle mål. Det at være sammen med andre om det, giver noget.
Jeg vil gerne tabe mig 10 kg."

Ja som i kan læse er der en del der skal arbejdes med og det tager tid - men første step her har være at få styr på kosten og sætte gang i en leve, nyre og fordøjelse DETOX / udrensning ( med rigtige fødevare ) og det har givet dette flotte resultat. Se lige hendes øjne mere glans / liv i øjnene, og meget mindre poser under øjnene .. mere energi, bedre fordøjelse og et vægttab på ca. 4 kg.

thumbnail_IMG_6945.jpg
Emilie

Migræne / sygedage 
Læs med her om Emilies fine resultat


Inden jeg startede mit forløb hos klinik Ringsing havde jeg stort set migræne 1-2 gange om ugen og intet overskud.

Startede ud med et sundhedsforløb og fik styr på min kost, vitaminer og urter samt kørte akupunktur og giga laser ved siden af.

I de 5 måneder jeg har gået hos Klinik Ringsing er jeg gået fra 1-2 sygedage om ugen til en hver 14. dag.

thumbnail_IMG_6946.jpg
Joan Markmann

Jeg har hele mit liv haft problemer med min tarm og altid gået meget på toilettet (ufrivillig diarre )
+ jeg derudover i perioder har været meget træt og energiforladt også specielt efter  jeg fik diabetes 2.

Derfor valgte jeg i 2022 at kontakte klinik Ringsing, for at få hjælp.

Efter 3 mdr. har jeg nu halveret mit medicinforbrug og har fået en livsstilsændring, der gør, at jeg ingen problemer har med min tarm og jeg er frisk og veloplagt + sover færre timer.

Der var mange fødevarer, som jeg ikke var klar over ikke var godt for såvel tarm, som diabetes, så er glad for jeg i dag, kan få en hverdag med mere livskvalitet og alligevel spise "næsten normalt", da jeg har bytte mange fødevarer ud med grøntsager, mit brød er byttet ud med stenalderbrød
så jeg kan nu spise mig rask(raskere) og jeg er også kommet i gang med mere motion, som jeg ellers ikke havde overskud til.

Derfor anbefaler jeg at man tager en snak med Dorte, som helt sikkert kan hjælpe, men kun hvis DU også selv er klar og er ærlig ang. de problemer der måtte være.

Snyder man Dorte, snyder man sig selv.

 

Anonym

Børneeksem

Denne søde pige her, har lidt af børneeksem siden hun var 8 mdr. gammel.

Hun har være til lægen/ hudlægen og været i beh. med div. Cremer - uden det store resultat.

Men efter 15 dag inden i et sundhedsforløb - her på KLINIK RINGSING, modtog jeg dette flotte foto af piges ryg før og efter 15 dage (og en besked) fra hendes mor om hvor godt det går.

Så her er et flot resultat, hvor vi har sat ind med naturligt beh. af hendes børneeksem.

thumbnail_IMG_6947.jpg
thumbnail_IMG_6948.jpg
Peter Grindsted

Diabetes og nervebetændelse

Jeg er en mand på 51 år - jeg har sygdommen diabetes 2.

Jeg fik konstateret diabetes for 3 år siden. Jeg led af stærke smerter i lænden fødder og ben.
Dette er grundet nerveskader, jeg får medicin dagligt mod diabetes, men det fjerner ikke mine smerter i fødder og ben.

I august 2022 startetde mit for løb hos KLINIK RINGSING / Dorte, her får jeg en kombination behandling - sundhedsforløb, giga laser og akupunktur.
Dette har medført mærkbar forbedring i ben og fødder. Jeg har mange gode dage efter start af behandling hos Dorte.

Jeg vil helt klart anbefale KLIKIN RINGSING / Dorte til andre i lignende situation.

Alberte Krogh

Jeg er en pige på 25 år, som har sygdommen colitis ulcerosa. Jeg fik konstateret sygdommen i en alder af 21 år.
Det hele startede med at jeg begyndte at have blod og slim i afføring og mange mavesmerter. Mavesmerter som gjorde jeg faldt om, og ofte besvimede af mine voldsomme smerter.

Jeg har gennem årene (fra barn af) haft utallige indlæggelser og har været gennem tre behandlinger som desværre ikke har haft effekt, og er nu i gang med min fjerde behandling, som har en lille smule effekt, men ikke optimalt.

Jeg tog i August 2022 en beslutning om at takke ja til et forløb hos Klinik Ringsing. Som bestod af kostomlægning og nogle forskellige kosttilskud som jeg tager dagligt. Og dette har vist sig at være den helt rigtige beslutning for mig.

Inden jeg startede mit forløb hos klinik Ringsing, havde jeg ondt i maven dagligt selvom jeg var i behandling, og havde stadig indlæggelser. Jeg havde fået at vide af lægerne, at der var en chance, for at jeg på et tidspunkt skulle have stomi. Jeg var træt, og sov rigtigt dårligt om natten, jeg havde intet overskud i hverdagen, jeg havde omkring 5-6 toiletbesøg om dagen, i de dårlige tider med sygdommen havde jeg omkring 15 toiletbesøg om dagen, med blod og slim i afføring.

Efter at være startet hos Klinik Ringsing/ Dorte, har jeg fået det meget bedre, jeg har stort set aldrig ondt i maven. Jeg har meget mere overskud i hverdagen og sover godt om natten. Jeg har max et toilet besøg om dagen, og intet blod og slim i afføringen mere.

For mit vedkommende har jeg nærmest fået et helt nyt liv.
1000 tak Dorte

bottom of page