Anbefalinger - Se hvad vores kunder siger om behandling, livsstilsforløb, sund livsstil og meget mere

Her finder du anmeldelser, fra nogle af vores kunder, af vores sundhedsrådgivning og vores alternative behandlinger. Vi takker vores kunder for udtalelser og deltagelse på Facebook, på mails og i videoer   

Merete

Merete har haft store udfordringer i et år med hælespore . Laserterapi og Akupunktur hos klinik Ringsing har hjulpet Merete med at kunne bruge sin fod igen uden smerter.

"Helt igennem professionelt. 5 stjerner!"

Mai Olsen

"5 store stjerner herfra! Dorte er super dygtig til sit arbejde og jeg har fået behandlingerne akupunktur, laser, massage og infrarød varmetæppe og det hele var super til alle mine problem områder. Jeg forsætter med og komme hos Dorte!"

Line Sembach

"Jeg havde gået med hold i nakken i +14 dage, kunne dårligt redde mit hår for smerter. Både varmepude og hjemme-massage var afprøvet flere gange, men lige lidt hjalp det. Jeg fik én behandling hos Dorte med laser og massage, og allerede dagen efter var smerterne væk. Det var tilmed muligt på en søndag at få fremrykket tiden 2 dage."

Loui

Loui har haft børneeksem siden han blev 2 år. Laserterapi og sundhedsforløb med kostomlægning hos klinik Ringsing har hjulpet Loui så han nu er uden eksem.

Hør hvad behandling af øjensygdommen AMD med Akupunktur har gjort for min patient. 

"S"

“En hilsen fra mig med tak til Dorte for dette sundheds forløb der helt sikkert har givet mig inspiration og motivation til at ændre min kost endnu mere.

Dorte har været god til at komme hele vejen rundt med fokus på de basale ting der skal til for at vi rykker os, ligeså at komme med forslag og ideer, når man gik i stå.

Alt i alt et super godt forløb der helt sikkert har givet mig et boost og kan anbefale andre. 

"J"

“ At jeg har gennemført et sundhedforløb hos Dorte, er et valg
jeg aldrig vil fortryde." 
Jeg har i den grad fået en bred viden og indsigt i krop, sind og levemåde. Min oplevelse er, at Dorte er sindsyg dygtig til at motivere, informere, møde den person som du er hvor du er, og give plads til hele dig.

Dorte’s passion for sundhed generelt stråler ud af hende.

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos klinik Ringsing.

Anette

Anette har deltaget på vores Sund Livsstilsforløb med fokus på Antiinflammatorisk kost. Se hvad hun fik ud af at deltage. 

"Jeg kom med et for højt blodtryk 195/100 og ønske om vægttab og har nu et blodtryk på 120/78 og et vægttab på over 3 kg."

Sanne

Sanne har også deltaget på vores Sund Livsstilsforløb med fokus på Antiinflammatorisk kost. Se hvad hun fik ud af at deltage. 

Tina har også deltaget på vores Sund Livsstilsforløb med fokus på Antiinflammatorisk kost. Se hvad hun fik ud af at deltage.