Laboratorietest med Klinik Ringsing

Vi laver laboratorietest for dig når du behøver det  Det kan være en laboratorietest der bruges som vejledning til hvilken vej vi skal gå i vores sundhedsforløb. Det kan være dig selv der overvejer en laboratorietest, fordi du har symptomer der giver ubehag og årsagen ikke er ligetil. Med en test kan du skyde genvej til at finde årsagen eller årsagerne til dit ubehag.

 

Ring meget gerne til os forvejledning og hjælp.

Jeg rådgiver børn, kvinder og mænd. 

Vi laver laboratorietest for dig. Kan bruges som vejledning til et sundhedsforløb - Skyd genvej til at finde årsagen eller årsagerne til dit ubehag.

Mulige Laboratorietests hos Klinik Ringsing

Vi har 7 forskellige laboratorietest at vælge imellem. Vi finder den/de rette test(s) som del af vores sundhedsrådgivning. Du er velkommen til at kontakte mig, så jeg kan hjælpe dig med at vælge den/de test(s) der passer bedst til din situation. 

Organix Laboratorietest

Organix Laboratorietest er en indre analyse af dit kropssystem, der fortæller hvor din krop har brug for støtte og hjælp.

Organix test analyserer kroppeni dybden. Den viser hvad din krop mangler for at komme i balance    

Aminosyre Laboratorietest - En aminosyre test vil vise om der er aminosyrer ubalancer. Ubalance kan i så fald påvirke din fysiske og mentale tilstand.

En aminosyre test, viser om der er aminosyrer ubalancer, hvilket kan påvirke på din fysiske og mentale tilstand

Aminosyre labotratorietest

Fedtsyrebalance Laboratorietest. En test tages for at kende dit start niveau og eventulle ubalancer. En ændring af livsstil er nødvendigt hvis ubalancerne er store

Måler ubalance mellem Omega-6 og Omega-3 fedtsyrer. Over forholdet 3:1 vil med fordel kunne sænkes med vores sundhedsrådgivning.  

Fedtsyre labotratorietest

Laboratorietest – DUTCH Hormontest - Den ‘store’ hormontest, som giver et indblik i hormonelle ubalancer.

Med resultatet laver vi en dybdegående analyse af din hormoncyklus. Udfra dette tilrettelægges en præcis og personlig behandling af dig

DUTCH Hormontest

Fertilitetsprofil - Hormonanalyse kvinde. En god hormonbalance betyder højere fertilitet

En fertilitetsprofil bruges til at finde årsagerne til en lav fertilitet. Oftest skyldes det hormonel ubalance. Denne kan vurderes ved en hormontest

Hormonanalyse kvinde

Fødevareintolerance test. Din krop kan have intolerance overfor specifikke fødevarer der giver kroniske symptomer som du måske ikke tror, har tilknytning til den mad, du normalt spiser. Det kan være fødevaren selv, tilsætningsstoffer, E-numre, laktose eller gluten som udløser immunreaktionen.

Din krop kan have intolerance overfor specifikke fødevarer der giver kroniske symptomer der kan have tilknytning til den mad, du normalt spiser. 

Fødevareintolerance test

Tarm Laboratorietest - Analyse af din ta

Med en tarm og afføring test finder du ud af om du har et problem, hvorfor du har det, hvor det stammer fra, og hvilken behandling der få dig til at føle dig bedre

Tarm Laboratorietest