top of page

Hos Klinik Ringsing møder du
Sundheds og kropsterapeut Dorte Ringsing  

Jeg hedder Dorte Viggers Ringsing, og jeg driver en professionel klinik, som ligger i rolige omgivelser på Vadebrovej 34 i Nagelsti, ved Nykøbing F.

Jeg er Sundheds og kropsterapeut - udd. Registreret akupunktør, massør, skadesterapeut, laserterapeut, zoneterapeut, certificering i intelligent mad og bevægelse, yogaterapeut med speciale i antiinflammatorisk livsstil, kost og ernæring v/ Frede Damgaard og sundsrådigiver udd. v/Umahro, fra syg til rask og fra usund til sund. Endvidere er jeg også pædagog og har arbejdet inden for det pædagogiske felt i 20 år.

Mit mål er at afhjælpe dig, med dine problemer som f.eks. smerter i kroppen, sportsskader, arbejdsskader, kroniske lidelser, ubalancer i kroppen, ubehag, spændinger og sundhedsrådgivning - fra syg til rask/fra usund til sund.

Kontakt mig gerne så finder vi den behandling eller det sundhedsforløb der passer bedst til dig. Benyt gerne kontaktform for at bede om rådgivning eller vise forhåndsinteresse eller tilmelding til mine to online livsstilsforløb:

IMG_2327.JPG
bottom of page