Hos Klinik Ringsing møder du

Sundheds og kropsterapeut Dorte Ringsing og  Fysiologisk fysiurgisk massør Meliha

Læs om Dorte Ringsing der laver sundhedsforløb og alternative behandlinger, samt Meliha som er en professionel Fysiologisk Massør tilknyttet Klinik Ringsing. 

Information om Dorte Ringsing ejer af Klinik Ringsing

Jeg hedder Dorte Viggers Ringsing, og jeg driver en professionel klinik, som ligger i rolige omgivelser på Vadebrovej 34 i Nagelsti, ved Nykøbing F.

Jeg er Sundheds og kropsterapeut - udd. Registreret akupunktør, massør, skadesterapeut, laserterapeut, zoneterapeut, certificering i intelligent mad og bevægelse, yogaterapeut med speciale i antiinflammatorisk livsstil, kost og ernæring v/ Frede Damgaard og sundsrådigiver udd. v/Umahro, fra syg til rask og fra usund til sund. Endvidere er jeg også pædagog og har arbejdet inden for det pædagogiske felt i 20 år.

Mit mål er at afhjælpe dig, med dine problemer som f.eks. smerter i kroppen, sportsskader, arbejdsskader, kroniske lidelser, ubalancer i kroppen, ubehag, spændinger og sundhedsrådgivning - fra syg til rask/fra usund til sund.

Kontakt mig gerne så finder vi den behandling eller det sundhedsforløb der passer bedst til dig. Benyt gerne kontaktform for at bede om rådgivning eller vise forhåndsinteresse eller tilmelding til mine to online livsstilsforløb:

Sund livsstil - 8 ugers online forløb

Antiinflammatorisk kost & livsstil. Hjælp til folk med diabetes og livsstilssygdomme.

Det sunde liv - 4 ugers online forløb

Fokus på vægttab med sund  KETO kost.

 

Information om Meliha som arbejder som professionel Fysiologisk Massør hos Klinik Ringsing

Jeg hedder Meliha og er uddannet fysiologisk massør. Jeg hjælper dig på Klinik Ringsing med udfordringer med din muskulatur hvis den føre til ubalance i kroppens bevægeapparat. Jeg bruger dybdegående massage teknikker og  varme sten i behandlingen.

Den fysiurgiske massage er direkte opbygget på baggrund af kroppens anatomi som knogler, muskler, sener og ledbånd. Derfor er den fysiurigiske massage en lægefaglig korrekt måde at massere på og en yderst velegnet metode til at behandle egentlige lidelser i bevægeapparatets bløddele.

Jeg har som professionel Fysiologisk massør gennemgået en uddannelse med både en praktisk og en teoretisk del.

 

Den praktiske del består af fysiurgisk massage, sportsmassage, Triggerpunkter, Akupressur punkter, massage af børn og ældre mennesker, kropsholdning og korrektion, arbejdsstillinger,  sportsskader, erhvervsrelaterede skader, strækøvelser, indretning af din arbejdsplads, klientreaktioner under en massage, valg af massagebriks/olie/hjælpemidler, journalføring/spørgeteknik, markedsføring og etik i vores behandling

 

Den teoretiske del er en gennemgang af kroppens store muskler, gennemgang af muskelproblemer og erhvervsrelaterede skader samt øvelser til dig så du kan forebygge skader.

Jeg tilbyder: 

Akupunktur, - TCM, AcuNova, BMS

Master Tung Akupunktur og øre Aku.

Laserterapi - Giga laser, Asta laser

og akupunktur laser.

Zoneterapi.

Your Boots - vakuumterapi.

Sundhedsrådgivning - kost og livsstil.

Sund Livsstil - hold - 8 ugers forløb som

har opstart flere gang om året.

Dorte yoga - løbende opstart.

Mindre behandlinger som jeg også arbejder med - ofte  kombinationsbehandlinger:

Fys. massage.

Cupping.

Varmebehandling.

Professionel Fysiologisk Massør Meliha er uddannet fysiurgisk massør. Hun hjælper dig på Klinik Ringsing med din muskulatur hvis den føre til ubalance i kroppens bevægeapparat. Der bruges dybdegående massage teknikker og  varme sten i behandlingen.

Jeg tilbyder: 

Fysiurgisk massage

Sportsmassage

Varme sten massage

Vejleding i kropsholdninger

Vejledning i forebyggende øvelser