top of page

Fysiologisk massage

Fysiologisk massage også kaldet fysiurgisk massage, er en effektiv dybdegående massage hvor kroppens anatomi er i fokus. Fysiologisk massage har typisk fokus på det dybere bindevæv i muskulaturen og benyttes primært til behandling af muskelspændinger og myoser. 

 En stram og spændt muskulatur kan hurtigt føre til ubalance i kroppens bevægeapparat, hvis det ikke bliver behandlet. Med tiden kan det skubbe sig og stråle ud i andre muskelgrupper som resultat af overbelastning.

Hvorfor behøver du fysiologisk massage?

Priser og betaling:

Prisen for fysiologisk massage starter fra kr. 500 pr. session. Prisen afhænger af hvor meget det enkelte sted skal have af fysiologisk massage, hvor stort området er og hvor mange områder der skal behandles. Længere forløb kan udløse rabat. ​

En dårlig arbejdsstilling, forkerte bevægelser, løft og positionering vil gennem en længere periode fører til smerter og komplikationer. Smerterne opstår som resultat af længere tids overbelastning. Vi begynder at spænde op i de friske muskler for at aflaste de ømme områder. Det skaber en dominoeffekt af små overbelastninger der kan blive meget smertefulde på sigt. De gå oftest ikke væk af sig selv da man ikke altid er opmærksom på hvad man gør forkert.

 

Med dårlige vaner og rutiner får man oftest  spændinger og myoser i kroppen. Det handler om at få brudt disse og ændre det til sundere rutiner, da stramme og spændte muskulaturer hurtigt kan føre til ubalance i kroppens bevægeapparat. Med tiden kan det sprede sig til andre muskelgrupper som resultat af overbelastning.

Fysiologisk massage kan hjælpe dig af med overbelastningerne før de bliver rigtig alvorlige. Fysiologisk massage er effektivt til at frigive spændinger og myoser. Massagen skaber fornyet flow i kredsløbet omkring de berørte områder, som hjælper til med at udskille affaldsstofferne i kroppen. Du bliver samtidig mere bevidst om kropsholdning og struktur og får hints af vores professionelle massør Meliha til en sund og rask krop i balance. I et travlt og moderne samfund kan det være svært at finde tid til sig selv. Det er vigtigt at tage hånd om problemet, så tidligt som muligt.  

bottom of page