top of page

The Team

Who We Are

BD3I4104.jpg

Don Francis

Founder & CEO

Jeg hedder Dorte Viggers Ringsing, og jeg driver en professionel klinik, som ligger i rolige omgivelser på Vadebrovej 34 i Nagelsti, ved Nykøbing F.

Jeg er Sundheds og kropsterapeut - udd. Registreret akupunktør, massør, skadesterapeut, laserterapeut, zoneterapeut, certificering i intelligent mad og bevægelse, yogaterapeut med speciale i antiinflammatorisk livsstil, kost og ernæring v/ Frede Damgaard og sundsrådigiver udd. v/Umahro, fra syg til rask og fra usund til sund. Endvidere er jeg også pædagog og har arbejdet inden for det pædagogiske felt i 20 år.

Mit mål er at afhjælpe dig, med dine problemer som f.eks. smerter i kroppen, sportsskader, arbejdsskader, kroniske lidelser, ubalancer i kroppen, ubehag, spændinger og sundhedsrådgivning - fra syg til rask/fra usund til sund.

Kontakt mig gerne så finder vi den behandling eller det sundhedsforløb der passer bedst til dig. Benyt gerne kontaktform for at bede om rådgivning eller vise forhåndsinteresse eller tilmelding til mine to online livsstilsforløb:

Sund livsstil - 8 ugers online forløb

Antiinflammatorisk kost & livsstil. Hjælp til folk med diabetes og livsstilssygdomme.

Det sunde liv - 4 ugers online forløb

Fokus på vægttab med sund  KETO kost.

123-456-7890

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Ashley Jones

Tech Lead

Write a bio for each team member. Make it short and informative to keep your visitors engaged.

123-456-7890

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page