top of page
BD3I3972.jpg

Anbefalinger

Her finder du anmeldelser, fra nogle af vores kunder, af vores sundhedsrådgivning og vores alternative behandlinger. Vi takker vores kunder for udtalelser og deltagelse på Facebook, på mails og i videoer.

01

Mai Olsen

"5 store stjerner herfra! Dorte er super dygtig til sit arbejde og jeg har fået behandlingerne akupunktur, laser, massage og infrarød varmetæppe og det hele var super til alle mine problem områder. Jeg forsætter med og komme hos Dorte!"

02

Line Sembach

"Jeg havde gået med hold i nakken i +14 dage, kunne dårligt redde mit hår for smerter. Både varmepude og hjemme-massage var afprøvet flere gange, men lige lidt hjalp det. Jeg fik én behandling hos Dorte med laser og massage, og allerede dagen efter var smerterne væk. Det var tilmed muligt på en søndag at få fremrykket tiden 2 dage."

03

Loui

Loui har haft børneeksem siden han blev 2 år. Laserterapi og sundhedsforløb med kostomlægning hos klinik Ringsing har hjulpet Loui så han nu er uden eksem.

04

Project Name

This is your Project description. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

bottom of page