LABORATORIET TEST 

FEDTSYREBALANCE TEST

SAMSPILLET PÅ VORES LEVEMÅDE, ARV, MILJØ, NATUREN OG KOSTEN SKABER RAMMERNE FOR OPRETHOLDELSEN AF ET SUNDT OG RASK LIV – ELLER SYGDOM!

 

Vores krop er biologisk og vi har brug for biologiske stoffer fra vores mad, for at vores celler, organer, hjerne, hjerte og fysiske krop fungerer. Ellers dør vi simpelthen! Nogle af de stoffer kan kroppen ikke selv danne, så det er livsnødvendigt, at vi får dem fra vores mad.

 

Vores verden har ændret sig radikalt de seneste 50 år og fødevareindustrien spiller en stor rolle. Hvordan dyrkes dine grøntsager? Hvor bliver din mad fabrikeret? Hvor mange sprøjtegifte er der i din mad? Hvilken slags foder får dyrene?

 

Vores forfædre i stenalderen var jægere og samlere. Deres kost bestod af magert kød fra vilde dyr, fisk, skaldyr, insekter, frugt, nødder, bær og bladgrønt. Det samlede fedtindtag var ikke meget anderledes end i dag.

 

Men den store forskel ligger i fordelingen af de livsnødvendige fedtsyrer Omega-6 og Omega-3, som dengang var lige fordelt 1:1.

 

Omega-6 er planteolier og Omega-3 er fiskeolier. Omega-3 kan du også få fra hørfrø, men kun cirka 2% hørfrø kan optages i kroppen. Din krop optager til gengæld meget mere Omega-3 – fra fisk.

 

Dengang fik vores forfædre altså lige mange Omega-6 og Omega-3 fedtsyrer gennem deres kost (forholdet og balancen 1:1). Billedet ser MEGET anderledes ud i dag.

 

Den Danske Sundhedsstyrelse, Den Europæiske Sundhedsstyrelse og WHO siger, at vi maksimalt må have en ubalance mellem Omega-6 og Omega-3 fedtsyrer på 5:1. Forskere siger maksimalt 3:1 og gerne lavere.

 

Sådan ser den gennemsnitlige ubalance ud i dag
 (statistikker fra verdens største fedtsyre database). 

 

Danmark: 12:1 Europa: 15:1 USA: 25:1

Det vil sige, at vi i Danmark i gennemsnit får 12 gange for meget Omega-6 i vores mad i forhold til Omega-3. Og I Europa og USA er det endnu værre. Det er ikke uden grund, at visse typer sygdomme i dag har fået navnet ”livsstilssygdomme”. Navnet siger alt – det er et udspring af måden vi lever på!

 

Det er blandt andet hjertekarsygdomme, overgangsalder, hormon-ubalancer, inflammatoriske sygdomme, gigt, tarmsygdomme, diabetes, hukommelsessvigt, ledproblemer, astma, demens og mange flere.

 

Verdens største fedtsyre database fortæller at KUN 5% af befolkningen i Europa har en balance på 4:1 eller bedre. Det fortæller, at 95 % af os har en ubalance på vores celler. Og det er alvorlige ubalancer.

FEDTSYREBALANCE TEST & PRISER

Det er en billig, nem og hurtig test du tager hjemme, eller jeg kan hjælpe dig med den her på klinikken. Det kræver kun et lille prik i fingeren. Du behøver ikke være fastende, så den kan tages på alle tider af døgnet.

 

Du får tilsendt testen med posten og du sender den afsted til laboratorieanalyse (eller henter her på klinikken). Alt står tydeligt beskrevet på testen hvordan du gør og hvor den skal sendes hen.

 

Svaret på testen ligger klar efter 20 dage.
 

Pris: 995 kr.

 

Personlig gennemgang af test resultatet

Du får en gennemgang af testen, ved at vi mødes personligt eller gennemgår resultatet telefonisk. Her vil du få en uddybende analyse af resultatet og konkrete forslag til, hvad din krop har brug for, så den kan komme i balance.

Pris: 300 kr. (personligt)
 Pris: 150 kr. (telefonisk)

LØSNINGER & MULIGHEDER

Kontakt mig endelig for en gratis telefonisk session, hvor du helt uforpligtende kan høre mere om testen og få afklaring på dine spørgsmål. 

Telefon: +45 61 75 76 32

FEDTSYREBALANCE TEST

En billig, nem og hurtig test du tager hjemme, eller jeg kan hjælpe dig med den her på klinikken. Det kræver kun et lille prik i fingeren. Du behøver ikke være fastende, så den kan tages på alle tider af døgnet.

 

Du får tilsendt testen med posten og du sender den afsted til laboratorieanalyse. Alt står tydeligt beskrevet på testen hvordan du gør og hvor den skal sendes hen.

 

Svaret på testen ligger klar efter 20 dage.
 

Du får en gennemgang af testen, ved at vi mødes personligt eller gennemgår resultatet telefonisk. Her vil du få en uddybende analyse af resultatet og konkrete forslag til, hvad din krop har brug for, så den kan komme i balance.

KONTAKT

 

Kontakt mig endelig for en gratis telefonisk session, hvor du helt uforpligtende kan høre mere om testen og få afklaring på dine spørgsmål. Testen kan du bestille telefonisk.

Telefon: 61757632

KONTAKT

Klinik Ringsing v/ Kropsterapeut Dorte Viggers Ringsing 

Vadebrovej 34, Nagelsti 

4891 Toreby 

Telefon: +45 61 75 76 32 

ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag kl. 08:00 til 16:00

(Onsdag til kl. 18:00)

Ønskes andre tider så spørg.

 Copyright 2019 Amalie Møller - All rights reserved

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon